Vzmeti Vigal

Podjetje Vzmeti Vigal je družinsko podjetje z štiridesetletno tradicijo izdelave različnih tipov vzmeti iz žice in traku.

Njihovi kupci so iz področja bele tehnike, elektroindustrije , avtoindustrije, ter ostalih proizvodnjih dejavnosti pri nas in v tujini

VZMETI VIGAL d.o.o.

Podjetje ima že 40 letno tradicijo v izdelavi različnih vzmeti (tlačne, natezne, torzijske…) iz različnih materialov (patentirana vzmetna žica, vzmetna nerjaveča žica, vzmetni trak, pločevina…). Dolgoletne izkušnje ter tehnologija izdelave in kontrole bazirana na CNC tehnologiji nam omogočajo izdelavo zanesljivih in kvalitetnih izdelkov. Naše vzmeti zadostujejo kriterijem največjih podjetji pri nas in v tujini.

v želji zagotavljati visoko raven kakovosti je podjetje VZMETI VIGAL pridobilo standard kakovosti ISO 9001:2000. Vsi vhodni materiali, opremljeni s certifikati ustreznosti in kakovosti, so skrbno kontrolirani. Proizvodne sarže so testirane in pregledane s pomočjo specifičnih sodobnih testiranih naprav. Vsi procesi so nadzirani v skladu s pravili o kakovosti.

Vzmeti Vigal