Primorski tehnološki park

Primorski Tehnoloski Park - InCastra

V Primorskem tehnološkem parku povezujemo inovativna, hitrorastoča, globalno prepoznana podjetja, ki skupaj z nastajajočimi start-upi tvorijo dinamično podjetniško skupnost. Skupaj spreminjamo pravila igre: ustvarjamo okolje, ki podjetnicam in podjetnikom omogoča najboljše pogoje za zagon, razvoj in rast njihovega posla.

Primorski tehnološki park

Bitchy Club je zgodba, statement in je poslanstvo. Bitchy Club je gibanje in je prvo vino v pločevinki namenjeno izključno ženskam in njihovim trenutkom. Ne identificiramo se kot skupina norih feministk, ampak se raje okličemo za blagovno znamko, ki ima jasno mnenje o položaju žensk in brez dlake na jeziku govori o ženskih zadevah, ki so bile predolgo tabu.

Vsaka oseba nežnejšega spola ima svoje dobre in slabe bitchy momente. Me smo se jih odločile slaviti. Z roséjem iz roza pločevinke. Čin!

Podjetje Hempika se ukvarja s proizvodnjo in prodajo konopljinih izdelkov pod lastno blagovno znamko. So mlada ekipa, ki je združila tradicijo z najnovejšimi izsledki in sodobnim pristopom k proizvodnji rastlinskih izvlečkov. Rezultat je linija kakovostnih konopljinih izdelkov z visoko vsebnostjo kanabinoidov ter ostalih blagodejnih učinkovin te vsestranske rastline.

https://hempika.com