Petrič

Glavna dejavnost podjetja Petrič so zaključna dela v gradbeništvu. Izdelujejo varnostne cestne, protihrupne in protivetrne ograje, urbano opremo ter se ukvarjajo s suhomontažno gradnjo in izdelavo prometne signalizacije.

PETRIČ

V njihovi dobro opremljeni kovinarski delavnici ustvarjajo različne izdelke. Sami izdelujejo profile za suhomontažo in elemente za ograje, ki jih postavljajo. Nudijo tudi drugo opremo, ki je nujno potrebna, da so ceste varne za vse udeležence. Lansirali so tudi blagovno znamko urbane opreme Made ByPetrič v sodelovanju s priznanim industrijskim oblikovalskim studijem z Nizozemske.

V podjetju je zaposlenih več kot 50 izkušenih delavcev, ki so si v skoraj petindvajsetletni praksi nabrali bogate izkušnje. Njihove sledi so zaznamovale številne poti po Sloveniji, še vedno pa so najbolj ponosni, da so prav oni izdelali in postavili protivetrno ograjo na viaduktu Črni Kal.

So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti, predvsem pa zanesljivi. Njihova vizija je, da bodo tudi v prihodnje še naprej skupaj reševali različne izzive in zadovoljevali potrebe svojih naročnikov.

Petrič | Made by Petrič