NKBM

NKBM Logo

Nova KBM je prva in največja banka v Občini Ajdovščina z dolgoletno tradicijo. V življenju domačinov občine in zgornje Vipavske doline igra pomembno vlogo tako na področju ponudbe kot na področju delovnih mest.

NKBM

Poslovalnica v Ajdovščini je ena izmed večjih poslovalnic v Podružnici Zahodna Slovenija. Po izkušnjah in izvedenih anketah so naše stranke zelo zadovoljne, tako z bančnimi strokovnjaki kot s ponudbo. Vsem komitentom, ki zaupate naši banki, se iskreno zahvaljujemo, v kolikor pa še niste naš komitent, a bi to želeli postati, vas prijazno vabimo na obisk in pogovor.

Za naše komitente imamo odličen paket – Paket Komplet. V paket, ki je namenjen vsem občanom, smo združili storitve, ki jih stranke največ uporabljajo. Za samo 4,99 EUR na mesec nudimo vodenje računa in izdajo debetne kartice VISA, varnostno SMS obveščanje za debetno kartico VISA, neomejeno število dvigov na bankomatih v Sloveniji in državah EU, uporabo spletne in mobilne banke, neomejeno število spletnih in mobilnih plačil brez provizije do 50.000 EUR in limit na računu do 2.000 EUR brez stroškov odobritve. Omeniti velja tudi, da je za nove komitente paket v prvih treh mesecih brezplačen.

Kredit NAPREJ je potrošniški kredit, s katerim preskočite skrita presenečenja, kot so drobni tisk, nejasnosti, čakanje, iskanje ugodnih pogojev, obisk banke in druge možne ovire, poleg tega pa vam 30.000 EUR odobrimo v nekaj minutah. Če ste uporabnik Bank@Neta, lahko kredit sklenete kar preko spletne banke.

Za finančne potrebe zahtevnejših stranke preizkusite Premium osebno bančništvo z osebno obravnavo brez čakalnih vrst in celovitim svetovanjem na enem mestu. V Paketu Premium vam bo za finančno svetovanje in vaše celovito poslovanje na voljo vaš osebni bančni svetovalec, prav tako pa boste v posebnih, za Premium stranke namenjenih prostorih, uredili vse svoje finančne posle, od naložb, depozitov, do kreditov in zavarovanj. Kot Premium stranka boste deležni tudi prednostne obravnave. V paketu vrhunske kakovosti smo tako združili naše najboljše storitve, ki vam bodo omogočile udobno, varno in enostavno finančno poslovanje za samo 14,99 EUR na mesec.

Pametno poslovanje se prične s celovitim pristopom, ki ga naprednim podjetnikom nudimo v Novi KBM. Z novim paketom, ki smo ga poimenovali SMART BUSINESS, želimo ponuditi najvišjo kakovost vsakdanjega poslovanja manjšim samostojnim podjetnikom in podjetjem. Da bo vaše delo učinkovito, preprosto in pregledno, so vam po enotni, konkurenčni ceni na voljo osnovne bančne storitve: vodenje računa, mesečna uporaba spletne banke in izdaja varnostnega elementa, izdaja poslovne debetne kartice VISA ter SMS obveščanje za izbrano debetno kartico. Kar paket razlikuje od ostalih poslovnih bančnih paketov, je avtomatsko odobreni limit na računu, ki ga boste deležni brez dodatnih stroškov in dodatne dokumentacije. Z limitom boste lažje poravnavali tekoče mesečne stroške ali morebitne večje nepričakovane izdatke, kot so davki ipd. Prav vam bo prišel tudi v primeru manjšega mesečnega poslovanja, kar je še posebej pogosto pri t. i. sezonskih poslih ali kot predplačilo za nakup določenih materialov.

NKBM