Incom

Leone je eden vodilnih proizvajalcev sladoleda, zlasti na področju proizvodnje blagovnih znamk. Že več kot 25 let uspešno uresničujejo svoje strateške usmeritve in sledijo svojemu poslanstvu in viziji osvojiti sladoledni vrh.

INCOM

Podjetje vsak dan ustvarja več kot 2 milijona različnih sladoledov in izdelkov zamrznjenega programa, ki jih odpošljejo iz proizvodnje sladoleda v Ajdovščini. Njihovi izdelki so prisotni na tridesetih svetovnih trgih, predvsem zahodnih. Ustvarjajo izjemna sladoledna doživetja, ki razveseljujejo njihove stranke in poslovne partnerje.

Že od samega začetka delovanja leta 1991 jih zaznamuje dinamičen razvoj in težja po mednarodnem poslovanju. Za podjetje Leone je značilna stalna in hitra rast, ki je v zadnjem obdobju še posebej intenzivna. V zadnjih nekaj letih so z različnimi investicijami razširili obseg proizvodnih prostorov ter hladilnic in končali z gradnjo Tehnično razvojnega centra, ki vsem tehničnim profilom zaposlenih (elektrotehnika, strojništvo, računalništvo) omogoča odlične pogoje za delo in razvoj. V letu 2017 bodo zaključili tudi z gradnjo Tehnološko razvojnega centra, ki bo vsem tehnološkim poklicem (kemija, živilstvo) nudil vrhunske pogoje za delo na novih recepturah, izdelkih in okusih.
Trenutno inovativno razvojno podjetje Incom-Leone zaposluje več kot 400 zaposlenih, ki delajo v več kot 17 različnih oddelkih ter na leto proizvede več kot 200 novih izdelkov.

Leone