Freyssinet Adria

Podjetje Freyssinet Adria SI d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2007 z namenom izvajanja storitev in trženja produktov skupine Soletanche Freyssinet v Sloveniji, na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini.

Freyssinet Adria

Komercialna dejavnost podjetja Freyssinet Adria SI d.o.o. se je v desetletju delovanja razširila na izvajanje specialnih tehnologij v gradbeništvu, Poleg prevladujočih del s področja prednapenjanja betonov, dobavlja in vgrajuje ležišča in dilatacije za premostitvene objekte, izvaja ojačitve gradbenih elementov z lepljenjem ojačitvenih karbonskih trakov, dobavlja geotehnična sidra ter izvaja dela s področja potresnega izoliranja objektov in armirane zemljine.

Z lastno ekipo izvajamo specialne tehnologije gradnje inženirskih objektov kot so: narivanje, podrivanje in dvigovanje objektov. Družba združuje izkušene strokovnjake, iz področja specialnih tehnologij gradnje premostitvenih objektov, objektov visoke gradnje, geotehnike, ter ostalih gradbenih konstrukcij ter trenutno zaposluje; pet inženirjev različnih strok in terensko ekipo, ki jo sestavlja od 5 do 10 izurjenih delavcev.

Freyssinet Adria