Energia gas and power d.o.o.

Gas and power - InCastra

Energia gas and power d.o.o. je del mednarodne skupine Europe Energy, ki deluje na področju trgovanja, svetovanja in prodaje električne energije ter plina končnim odjemalcem v večjem delu Evrope.

Energia gas and power d.o.o.

Z matičnim sedežem v Italiji in svojimi podružnicami v Beogradu, Bratislavi in Tirani je razvila pravo logistično platformo, ki ji omogoča vsakodnevno komunikacijo in nemoten potek poslov. Odlična geografska lega pa ji omogoča, da se ukvarja s trgovanjem plina in električne energije v več kot 20-ih državah po Evropi, ki segajo vse do Turčije in Ukrajine.

V Sloveniji podjetje Energia gas and power d.o.o. dobavlja električno energijo in zemeljski plin družinam in podjetjem. 1.8.2019 je Energia gas an power d.o.o. svoj operativni sedež preselila v Ajdovščino, kjer si želi zagotavljati ugodno in zanesljivo oskrbo z električno energijo in zemeljskim plinom. V kratkem pa bodo svojo inovativno ponudbo obogatili z dodatnimi storitvami mobilne telefonije ter rešitvami na področju energetske učinkovitosti.
Temelj vseh stebrov skupine je inovativnost, tako v rešitvah za družine, podjetja in v pozornosti, ki jo izkazujejo do potreb svojih strank.
www.e-nergia.si