TRIO d.o.o.

Glavne dejavnosti podjetja, ki deluje že več kot 25 let so tiskarna, čiščenje z suhim ledom ter izvajanje izobraževanj za otroke na področjih novih tehnologij.

Sigraf tiskarna nudi različne grafične storitve kot so oblikovanje, digitalni in offset tisk, dodelavo, promocijske materiale in tudi izdelavo spletne strani. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Siblast – profesionalno peskanje vam nudi storitve peskanja in čiščenja s suhim ledom. Ponujajo peskanje lesenih, kovinskih in kamnitih površin ter čiščenje plovil. Čiščenje s s suhim ledom je ekološka metoda čiščenja, ki nima škodljivih vplivov na okolje. V primerjavi z ostalimi načini čiščenja ima več prednosti kot so odsotnost abrazije,  temeljito čiščenje, kratki čistilni postopki itd. Več si lahko preberete na tej povezavi.

SparkLab skrbi za projektno učenje otrok na področjih tehnologij prihodnosti; zanj je značilen zabaven način pridobivanja znanja. V ustvarjalnicah s področja robotike otroci skupaj eksperimentirajo in ustvarjajo v majhnih skupinah. Več si lahko preberete na tej povezavi.

Social Share

Dostopnost