Tjaša Fajdiga

Tjaša Fajdiga je mlada, temperamentna Primorka, ki že od malih nog poje in pleše. Je

Magistra muzikalnega performansa ter diplomirana jazz pevka. Svoj talent je izpolnila v Londonu na Kraljevi akademiji za glasbo (Royal Academy of Music) – kjer je študiral tudi Sir Elton John, ki je še danes glavni podpornik in pokrovitelj akademije.

Leta 2021 je tudi tu magistrirala. Tjaša Fajdiga je prva slovenka, ki je bila v zgodovini akademije sprejeta v program muzikala in zaradi izjemnega talenta v celoti štipendirana s strani akademije. Pred odhodom v London je svoje znanje petja izpopolnjevala na Konservatoriju za glasbo v Amsterdamu v programu jazz petje, poznamo pa jo tudi kot finalistko 7. sezone televizijskega šova Slovenija ima talent iz leta 2018.

Med študijem muzikala v Londonu in jazz petja v Amsterdamu je osvojila specifična znanja s področja dihanja in govora, ki jih danes uporablja v okviru svojega TEČAJA PRAVILNEGA DIHANJA IN NEGE GLASU ZA GOVORCE. Tjaša trenutno deluje kot pevka, performerka ter profesorica petja, nastopanja in pravilnega dihanja. Najraje nastopa v svojih cabaret showih, kjer s petjem in plesom izžareva prezenco karizmatične, energične in neustavljive ženske, ki šele na odru resnično zaživi.

Predana je tudi vodenju šole petja, že več let uspešno vodi tečaje zdravega dihanja in nege glasu za učitelje in govorce.

Želiš izvedeti več?

Domača stran – Tjaša Fajdiga (tjasafajdiga.com)

Social Share

Dostopnost