TAGE d.o.o.

TAGE d.o.o. je grosistično podjetje, ki se ukvarja s prodajo pisarniškega materiala, šolskih potrebščin in poslovnih daril.

V obdobju od ustanovitve leta 1991, so si z veliko in pestro izbiro artiklov najrazličnejših priznanih znamk, ki so vedno na zalogi ter lastno dostavo, pridobili in obdržali širok krog zadovoljnih kupcev. S svojo ponudbo oskrbujejo podjetja, knjigarne in papirnice kot tudi ustanove kot so šole in vrtci. Prav tako nudijo ugoden nakup šolskih potrebščin, šolskih torb in peresnic fizičnim osebam. Ob veleprodaji je UV LED potisk in izdelava izvirnih promocijskih artiklov, spominkov in darilne embalaže njihova vse bolj pomembna dejavnost. Svojo storitev tampo tiskanja so razširili z nakupom stroja za UV LED tisk, ki omogoča večbarvni personaliziran potisk poslovnih daril najrazličnejših materialov kot so plastika, kovina, les, steklo, kamen, karton…

V želji kako ponuditi nekaj več, so se odločili za nakup stroja za izrezovanje, ki omogoča izrez raznoraznih oblik embalaž. Primeren je tudi za izdelavo manjših serij, saj ni potrebna izdelava dragih izsekovalnih orodij. Kombinacija obeh strojev omogoča izdelavo unikatnih poslovnih daril ter prilagoditev oblike in potisk izdelka po željah naročnikov. Izboljšava kvalitete storitev je njihov moto, ki jim zagotavlja obstoj in rast na vedno bolj zahtevnem tržišču.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

 

Social Share

Dostopnost