Sport & Pole & Dance Ajdovščina

Sport & Pole & Dance Ajdovščina s pestro izbiro svojih športnih vadb nagovarja predvsem ženske  in deklice). Vadba je prilagojena vsaki posameznici, ne glede na to, ali gre za začetnico ali izkušeno športnico.

Paleta ponudbe je široka in k vadbi se lahko prikliči vsaka, ne glede na predznanje in telesno pripravljenost.

 

VADBE ZA ODRASLE:

FIT BODY – vadba je namenjena odraslim ženskam, ki želijo izboljšati svojo postavo, izgubiti kakšen kilogram ali pa se počutiti boljše v svojem telesu. Delo poteka v manjših skupinah in temelji največ na vadbi z lastno težo, elastikami, utežmi, ….

FLEX BODY – gre za vadbo, kjer posameznice pridobivajo na gibljivost. Lahko se je udeležite kot samostojne vadbe, lahko pa je odlična dopolnitev vabi FIT BODY ali POLE DANCE. Pri vadbi gre za raztezanje posameznih skupin mišic, kar olajša tudi vsakodnevno gibanje in pomaga pri odpravi bolečin v telesu. 

POLE DANCE –  vadba je namenjena vsem, ki želijo preizkusiti nekaj novega, drugačnega. Pole Dance je vadba, s katero vadeči krepijo svoje telo in povečajo gibljivost ter gradijo samozavest. 

 

VADBE ZA OTROKE:

MINI POLE DANCE – Vadba MINI Pole dance  je namenjena otrokom, želijo raziskovati nove in zabavne izzive v športu. Otroci s plezanjem na drog in z učenjem novih ter ponavljanjem že osvojenih gibov/elementov, krepijo telo in dvigujejo samozavest in samozaupanje.

 MINI ACRO-GYM – Vadba temelji na osnovnih elementih gimnastike in akrobatike, s  katerimi otrok razvija gibalne sposobnosti. Kot so moč, gibljivost, ravnotežje, koordinacijo.

MINI AERIAL HOOP – Na vadbi Aerial hoop se otroci naučijo osnovnih elementov na obroču in povezav med elementi (koreografije).

Želiš izvedeti več?

www.sportpoledance.com

Social Share

Dostopnost