Primorska hranilnica Vipava d.d.

Primorska hranilnica Vipava d. d. je domača, lokalna bančna ustanova z bogato in dolgo zgodovino. Hranilnica je bila ustanovljena leta 1896 in takrat registrirana kot zadruga z neomejeno zavezo. Z leti razvoja in prilagoditev je Primorska hranilnica postala uspešna, stabilna in zaupanja vredna finančna institucija. 

V ponudbi imajo vse produkte in bančne storitve, ki jih posamezniki ter društva, podjetniki in obrtniki oz. gospodarske družbe potrebujejo

Največja prednost in korist za posameznike (fizične osebe), poleg strokovnih, prijaznih in domačih svetovalcev, predstavlja razmerje med kakovostjo in ceno. Na podlagi neodvisne analize in raziskave bančnega trga, ki ga vsako leto pripravijo novinarji revije Moje finance, je Primorska hranilnica za leto 2022 prejela nagrado »Najugodnejša banka 2022« v segmentu Najugodnejše košarice osnovnih bančnih storitev za povprečnega komitenta. 

Poslovne stranke (pravne osebe) imajo pri Primorski hranilnici izjemno ponudbo na področju financiranja – vzorno sodelujejo s SID banko, Skladom skladov ter Slovenskim podjetniškim skladom, ugodne poslovne pakete z vključenimi elektronskimi plačilnimi nalogi ter elektronsko in mobilno banko ter privlačne obrestne mere za dolgoročne depozite.

Želite izvedeti več?

https://www.phv.si/

 

Social Share

Dostopnost