Petrič

Glavna dejavnost podjetja Petrič je predelava jekla. Največ poudarka je na cestno varnostni opremi ki zajema cestne varnostne ograje, protihrupne in protivetrne ograje, ter izdelava prometne signalizacije in pripadajočih nosilnih konstrukcij. Večina elementov, ki jih vgrajujejo na slovenskih cestah in avtocestah proizvedejo in vgradijo sami. Nudijo tudi drugo prometno opremo, ki je nujno potrebna, da so ceste varne za vse udeležence.

V njihovi sodobno opremljeni kovinarski delavnici ustvarjajo različne izdelke kot so profili za suhomontažno gradnjo, pa tudi večje in težje konstrukcije, mostovi, portali, kalupi… V podjetju je zaposlenih več kot 80 izkušenih delavcev, ki so v petindvajsetletni praksi nabrali bogate izkušnje. Njihove sledi so zaznamovale številne poti po Sloveniji, še vedno pa so najbolj ponosni, da so prav oni izdelali in postavili protivetrno ograjo na viaduktu Črni Kal.

So inovativni, prilagodljivi in učinkoviti, predvsem pa zanesljivi. Njihova vizija je, da bodo tudi v prihodnje še naprej skupaj reševali različne izzive in zadovoljevali potrebe svojih naročnikov.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

Social Share