Marmet

Družinsko podjetje z več kot 20-letno tradicijo v okviru svoje proizvodne proizvajajo dvižne pripomočke in opremo, potezne žice in druge izdelke iz jeklenih vrvi, verig in poliesterskih trakov.

Podjetje izdeluje dvižne pripomočke in opremo, bremenske vrvi (enokrake, dvokrake, štirikrake), bremenske verige, dvižne in povezovalne trakove, potezne žice, jeklene vrvi in druge izdelke iz jeklenih vrvi in verig. V svoji ponudbi imajo tudi diamantna in kamnoseška orodja in specialne valjane pletenice, ki služijo gozdarski dejavnosti. Izdelki podjetja so različnih dimenzij, premerov in nosilnosti. Ena izmed največjih prednosti podjetja je in bo še naprej ravno v tem, da se zaradi svoje majhnosti lahko prilagodi trgu ter s tem ustreže željam in potrebam kupcev, saj v podjetju verjamejo, da osredotočenost na kupce omogoča dolgoročno rast.

Podjetje se že sedaj diferencira od konkurence ravno zaradi sodobne tehnologije, kakovosti uporabljenih materialov, kakovosti izdelkov in po potrebi popolnega prilagajanja kupcu. V podjetju želijo s ponudbo svojih proizvodov in storitev zadovoljevati potrebe kupcev z namenom pomagati jim pri uresničevanju njihovega poslanstva. Za navedeno v podjetju skrbi in bo tudi v prihodnje skrbel za to usposobljen kader, ki že ima izkušnje na tem področju.

 

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

 

Social Share