KOMMP

Sodoben paket storitev KOMMP podjetjem omogoča optimizacijo računalniških sistemov, njihovo zaščito in varnostno kopiranje podatkov.

KOMMP so napredne računalniške in spletne rešitve, ki v kombinaciji z osebnim pristopom zagotavljajo zanesljivo poslovno podporo samostojnim podjetnikom, mikro in malim podjetjem pa tudi posameznikom. V digitalni dobi si poslovanja brez računalnikov in povezave s svetovnim spletom ne moremo več predstavljati. Digitalne rešitve prinašajo številne koristi, nove priložnosti in tudi mnoge pasti, ki jih brez strokovne podpore težko obvladujemo. Predvsem v najmanjših poslovnih sistemih brez zunanje pomoči preprosto ne gre.

Samostojni podjetnik Miha Mržek je zasnoval sodoben paket storitev KOMMP, ki podjetjem omogoča optimizacijo računalniških sistemov, njihovo zaščito in varnostno kopiranje podatkov. Osnovno ponudbo sistemskega administratorja dopolnjujejo spletne storitve, kot je denimo celosten razvoj spletnih strani in aplikacij, ter različni programi računalniškega izobraževanja. Celovite rešitve temeljijo na osebnem pristopu.

V tesnem sodelovanju z naročnikom lahko KOMMP zagotovi najboljše rešitve, kot sistemski administrator je naročniku nenehno na voljo. Računalniški svet se izjemno hitro razvija. “Bi kupili 10 let star računalnik? Seveda ne!” se rad pošali Miha Mržek. Enako hitro kot računalniki danes zastarijo tudi storitve. Zato KOMMP svojim strankam zagotavlja drugačen pristop k vzdrževanju sistemov, svoje storitve pa nenehno osvežuje z novimi znanji. Pri svojem delu tesno sodeluje tudi z dobavitelji strojne opreme in tako svojim strankam zagotavlja celostno tehnično podporo.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

Social Share