Incom LEONE

Incom LEONE ustvarja nepozabne sladoledne in čokoladne kreacije in poskrbi za nepričakovane, nove in očarljive okuse, v katere se boste zaljubili. Kadar je na delu ustvarjalnost, se rodi uspeh.

Incom LEONE se je rodil, ko so telefoni živeli v stanovanjih in ne v naših žepih, ko je izposoja videokasete prinašala še veliko več navdušenja in pričakovanja kot današnji klik »play« na Netflixu in ko nakup stanovanja še ni predstavljal misije nemogoče za mlade. Ali pa garaže.

Garaže? Garaže, prav zares. LEONE se je rodil v garaži leta 1991 na veliko veselje svojega »očeta« in večnega vizionarja, gospoda Andreja Slokarja, ki je sanjaril o kreiranju najboljšega sladoleda na svetu. Verjamemo, da mu je uspelo.

Brez skrbi – sladoleda ne proizvajajo več v garaži. Ideja sicer zveni romantično, vendar se strogo držijo številnih pravil kakovosti in čistoče ter standardov, kot sta IFS in BRC, zaradi česar imajo svojo lastno moderno in mednarodno certificirano proizvodnjo. Vse sladolede proizvajajo na domačih tleh v mestu burje, Ajdovščini, kjer se je sladoledna pravljica LEONE tudi začela.

Od vseh večjih živilskih podjetij, ki poslujejo v Sloveniji, so najbolj usmerjeni v izvoz. Lani so kar 90 odstotkov od skupaj 94 milijonov evrov vseh prihodkov ustvarili na tujih trgih. Sladoled prodajajo v Evropi, Ameriki, Avstraliji, na Novi Zelandiji, skupno kar v 38 državah. Njihovi največji trgi so Nemčija, Velika Britanija in skandinavske države.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

Incom Leone - Innovative ice cream and chocolate products

Social Share

Dostopnost