Fizioterapija UREDU – Urška Repič

V zasebni ambulanti Fizioterapija UREDU izvajajo ortopedsko manualno fizioterapijo, ki je specialno področje fizioterapije za obravnavo nevro-mišično-skeletnih težav.

Urška Repič je fizioterapevtka z osmimi leti delovnih izkušenj v zasebnih ambulantah in s podiplomskim certifikatom iz ortopedske medicine, ki z različnimi tehnikami pomaga pri lajšanju in odpravi bolečin v različnih delih telesa.

V zasebni ambulanti Fizioterapija UREDU izvajajo ortopedsko manualno fizioterapijo, ki je specialno področje fizioterapije za obravnavo nevro-mišično-skeletnih težav. Izvajata jo manualna fizioterapevtka Urška Repič ter fizioterapevtka Jana Piculin.

Obravnava se začne z anamnezo – pogovorom. Sledi usmerjen fizioterapevtski pregled, pri katerem s sodobnimi ortopedskimi testi ocenijo vaše stanje. Na ta način določijo katere strukture so vzrok vaših težav ter izberejo najprimernejšo terapijo. Terapijo sestavlja nabor različnih tehnik in vaj, ki so individualno prilagojene, svetujejo tudi glede prilagoditev aktivnosti in drugih usmeritev za odpravo težav in izboljšanje gibalne funkcije.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

No photo description available.

Social Share

Dostopnost