eMundia

Spletna trgovina eMundia je nastala zgolj z enim namenom: da bi svojim kupcem omogočili, da kar iz udobja svojega domačega naslonjača naročijo vse, kar potrebujejo, in s tem namenom spletna trgovina eMundia obstaja še danes.

Svojim strankam v svetu, kjer pri spletnih transakcijah prihaja do najrazličnejših prevar, ponujamo kar najvarnejšo izkušnjo nakupovanja preko spleta. Želijo si, da bi njihove stranke nakupovanje v njihovi spletni trgovini prepoznale kot enostavno in prijetno ter da bi se kupci v njihovo trgovino radi vračali. Do svojih strank želijo biti karseda ustrežljivi in prijazni ter zagotoviti, da bi njihovi kupci prepoznali vrhunsko kakovost v izdelkih in storitvah, ki jih nudijo.

Njihov pristop k prodaji in vodenju spletne trgovine je med najsodobnejšimi, saj ga razvijajo in posodabljajo prav vsak dan. Ukvarjajo se s prodajo preko spleta, družabnih omrežij, spletnih medijev in mobilnih aplikacij in ustvarjajo trgovino, za obisk katere se stranki ni potrebo obleči in oditi od doma. Njihov cilj je, da sodobnemu uporabniku njihove spletne trgovine ponudijo izkušnjo, ki bo zadovoljila njegove zahteve. Uporabniku ponujajo preprosto nakupovanje, zaradi katerega mu ni potrebno zapustiti udobja njegovega doma. Svojo spletno trgovino so zgradili na ustrežljivosti, prijaznosti in sodobnosti, ki ustreza potrebam in željam še tako zahtevnih uporabnikov spletnega nakupovanja.

Poleg spletnega nakupovanja imajo odprte trenutno tri fizične trgovine in sicer PE Nova Gorica, PE Celje ter PE Grosuplje.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo.

 

Social Share

Dostopnost