BITERRA d.o.o.

Podjetje BITERRA d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2006. Je mednarodno podjetje za trgovino in posredovanje, ki prihaja iz Ajdovščine. Združuje strokovnjake in znanja iz različnih dejavnosti in ved.

Prvi projekt, ki so ga postavili leta 2006 je bila spletna stran za nabavo strojev, opreme in rezervnih delov za gradbene stroje: ​ Adriabager.com​. Delujejo globalno, saj njihovi kupci in dobavitelji prihajajo iz celega sveta. Leta 2006 so postali tudi uradni licenčni partner za največji svetovni portal (B2B) za težko gradbeno mehanizacijo (B2B) ​ www.mascus.si​ . So lastniki licence za domene v Sloveniji, na Hrvaškem in v Srbiji (​www.mascus.rs​ in ​ www.mascus.hr​). Trenutno imajo na področju Balkana pogodbe s 100 podjetji, ki jim urejajo oglaševanje njihove opreme v 38 različnih jezikih.

V okviru podjetja BITERRA d.o.o. deluje tudi ekipa fotografov in snemalcev, ki so združeni pod blagovno znamko Adriafoto. Znamka Adriafoto združuje skupino fotografov in snemalcev, ki se poleg fotografiranja in snemanja ukvarjajo tudi z raznimi foto tečaji, delavnicami, razstavami, sodelujejo na raznih projektih, ukvarjajo se z analogno fotografijo… V zadnjih letih so svojo ponudbo razširili tudi na delo z dronom.

Na Vipavski cesti 2c v Ajdovščini vam nudijo tudi najem studia, z veseljem pa v njem gostijo in o fotografiranju poučijo šolarje in vse druge, ki jih zanima fotografija. Ekipa Adriafoto fotografira in snema po željah naročnikov. V svoj objektiv ujamejo tisto kar si želite sami: izdelke, arhitekturo, razne prireditve, koncerte, poroke, birme, krste, osebne portrete, fotografiranje za osebne dokumente po sistemu e-fotograf… Veliko sodelujejo na lokalnem področju (Vrtec Ajdovščina, Glasbena šola Vinka Vodopivca Ajdovščina, Pilonova galerija, Srednja šola Ajdovščina) in tudi s številnimi podjetji. Postali so tudi zastopniki angleškega podjetja Interfit, ki se ukvarja s prodajo fotografske opreme in dodatkov.

Lastnik in direktor Klemen Bizjak z veseljem svoje znanje in navdušenje nad fotografijo deli z drugimi, zato je njegova želja, da se v prihodnosti pod znamko Adriafoto združi večje število mladih fotografov. Podjetje boste lahko obiskali v petek, blagovno znamka Adriafoto, ter njena ekipa, pa bo letos predstavljena na prireditvi In Castra v Ajdovščini. So družbeno odgovorni, saj sponzorirajo razne športne klube, humanitarna društva ter prireditve.

Njihove temeljne vrednote so: zanesljivost, hitrost, strokovnost in sodelovanje. Nenehno se trudijo biti najboljši. Njihovi cilji so visoki. Stremijo k temu, da živijo svoje sanje.

Želiš izvedeti več?

Klikni na povezavo

Social Share