Mladinski kulturni center Hiša mladih Ajdovščina.

Ponovitev dogodka InCastra – Dan ajdovske industrije in podjetništva priča, da je že prva izvedba upravičila večino pričakovanj organizatorjev, predvsem pa obiskovalcev. Predstavitev podjetij z ogledi proizvodenj je bistvenega pomena, da se lokalno prebivalstvo seznani, kdo vse in kaj vse se proizvaja v Ajdovščini; tako izdelki kot storitve. Letošnja izvedba, izboljšana na podlagi lanskih želja in potreb tako obiskovalcev kot podjetji, bo zato zagotovo še boljša in uspešnejša.

Matej Likar, vodja Mladinskega kulturnega centra Hiša mladih Ajdovščina.

 

 

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje OS Nova Gorica

Zavod RS za zaposlovanje kot osrednja institucija na trgu dela nudi storitve brezposelnim osebam, iskalcem zaposlitve, delodajalcem in vsem partnerjem na področju zaposlovanja. Dobro sodeluje tudi s strokovnimi institucijami, z izvajalci programov zaposlovanja s ciljem pomagati vsem na poti do ključnega cilja – zaposlitve. Območna služba Nova Gorica je vpeta v lokalno okolje, iz okolja pridobiva pomembne informacije in jih vpleta v svoje strokovno delo. Deluje na trgu dela, kjer opravlja poslanstvo, pomoč brezposelnim pri pridobivanju kompetenc za zaposlitev, delodajalcem pa poskuša tudi prek ukrepov aktivne politike zaposlovanja zagotoviti kader, ki ga iščejo. INCASTRA je eden od dogodkov, na katerem z veseljem sodeluje, se predstavi in deluje skladno z družbenim poslanstvom.

Vesna Petric Uran, direktorica

 

 

GZS Severno Primorska gospodarska zbornica, Nova Gorica

INCASTRA postaja sinonim za inovativen pristop povezovanja deležnikov na trgu dela in prerašča meje lokalnega okolja. Dogodek bo zagotovo bo tudi letos pomembno prispeval, da se informacije o poklicih približajo mladim in jim tako olajšajo odločitev za nadaljnjo poklicno pot.

mag. Nevenka Volk Rožič – direktorica

Social Share

Dostopnost